Gites de France - Casa Rural i Allotjament Rural Independent (ARI) 3 espigues, a prop de Font-Romeu, Cerdanya - Pirineus.
CAL BARBE
Casa Rural i ARI
66120 TARGASONNE
FRANCA
Cheques de vacances francesos acceptats a la Casa Rural i Allotjament Rural Independent (ARI)  a prop de Font-Romeu, Cerdanya - Pirineus.

En français

Catala

Casa Rural i Allotjament Rural Independent (ARI) a prop de Font-Romeu, Cerdanya - Pirineus. Turisme Rural i cases rurals

En español

In English

Benvinguts a la Cerdanya francesa
Pirineus Orientals
Languedoc-Roussillon - França

Turisme rural a "Cal Barbe" - Habitacions a la casa rural i Allotjament Rural Independent

A prop de l'estació d'esquí de Font-Romeu, aquesta masia del S. XVIII ha estat restaurada per a poder oferir-vos unes habitacions de turisme rural i un allotjament rural independent (ARI), associats a l'organització de qualitat de "Gîtes de France" de cases rurals i de turisme rural a França.

La Cerdanya, plateau envoltat de pics de quasi 3.000 metres d'altura i de multitud de llacs (llac de Bouillouses,...), ofereix la possibilitat de practicar un munt d'activitats a l'aire lliure i de gaudir d'una riquesa històrica, cultural i culinària. Vostès poden gaudir d'esports d'hivern (esquí alpí, esquí de fons o altres esports de neu) a les estacions de "neiges catalanes" (Font-Romeu, Les Angles...), d'excursions a peu, en bicicleta de muntanya o a cavall, de l'escalada al Chaos de Targasonne o de fer parapent entre altres activitats. També poden visitar els banys romans d'aigües termals a Dorres o al poble ammurallat de Mont-Louis o les esglesies romàniques de la regió ... o simplement admirar la diversitat i la tranquilitat d'aquest racó dels Pirineus Orientals.

En la fórmula d'habitacions en la casa rural, podran allotjar-se en 3 comfortables habitacions amb bany privat, gaudir d'una acollidora llar de foc o dels menjars casolans i tradicionals al voltant de la taula o simplement relaxar-sa en el jardí, en un ambient convivial i caloròs. Al disposar d'una capacitat limitada, els hi podem oferir una acollida molt personalitzada.

En la fórmula d'allotjament rural independent (ARI) s'allotjaran en una casa típica de la Cerdanya de sostres i terres de fusta, amb la seva gran llar de foc i els seu jardí típicament anglès.

També podem ajudar-vos a organitzar diferents activitats al voltant dels Pirineus Orientals, de la Cerdanya catalana i d'Andorra.